onsdag 22 april 2009

Utlottning på Shyme´s hem

Söta armband i vinst, självklart länkar jag för ökad vinstchans, Shyme´s hem, kolla gärna in vilka fina saker som finns där.

lördag 11 april 2009

Rapport från Facett.STHLM

Nu har det gått en tid sen Facett så jag tänkte att jag skulle skriva lite om helgens bravader. Det blev en väldigt intensiv helg, jag kom farande med alla mina pärlor, som även om de inte är många, väger en hel del.

På fredagen lärde jag mig göra en romb i Odd Peyote, men jag hittar den inte just nu, men den finns säkert någon stans rak framför min näsa fast jag inte hittar den. Jag fotar och lägger upp den då den dyker upp. Sen yrade jag runt lite och kollade på vad alla andra gjorde, vilka fantastiska saker! Det hjälpte inte min skaparångest, men väckte en längtan att få lära mig mer.

Nåväl, på lördagen var nästan varenda minut inbokad för Workshops, Demos och föreläsningar. Bland annat en demo i Lampwork, och det såg verkligen roligt ut, så jag klämde in ett pass där man fick göra sin egen lampwork, oj vad kul det var. Jag gjorde 4 stycken turkosa pärlor, två med utstående prickar och två helt släta.



Sen var det föreläsning i Glasfusing, och det verkar minst lika kul som Lampwork. Man kan ju gå kurser i båda, men det får vänta tills min ekonomi ser bättre ut. Under fredagen hade jag "ramlat" över några fantastiska armband som två pärlare gjorde, jag fick låna ett och fick en snabbförklaring hur de skulle göras, så under söndagen knåpade jag med det. Och armbandet spred sig som en löpeld över salen ochj plötsligt var det 10-15 armband på gång.



När jag kom hem blev det ett par till, samt en med bara mittenpartietg. Ja, jag skall sätta lås på dem, snart. Det var verkligen roliga att göra, och när man väl kan tekniken så får man lust att exprimentera och variera det hela, några idéer ligger och bubblar, måste bara få ihop tillräckligt med pärlor.